Prøvde å slå til en politibetjent – må i fengsel

En mann i 20-årene prøvde å slå til en politibetjent.
nyheter

Politiet mistenkte mannen for ordensforstyrrelser. Da en av betjentene skulle anholde ham, tok mannen fart og skulle slå til henne i ansiktet.

Mannen har i tillegg sparket rundt seg og drapstruet politiet som var til stede da de tok ham med til politistasjonen.

Hendelsen skjedde rett utenfor Verdensteateret i Tromsø sentrum.

For hendelsen har mannen blitt dømt til 14 dagers fengsel.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter