Kan fortsatt ikke bekrefte drapsofferet i Lenviks identitet

Politiet hadde ventet å kunne gå ut med navn på drapsofferet som ble funnet mandag ettermiddag, men identifiseringsarbeidet er vanskeligere enn først antatt.

IKKE IDENTIFISERT: Politiet sier det er vanskeligere enn først antatt å fastslå en sikker identifisering av avdøde.  Foto: STIAN JAKOBSEN

nyheter

Politiet skriver i ei pressemelding at de har all grunn til å tro at avdøde er eier av boligen, men det har vist seg vanskeligere enn først antatt å fastslå en sikker identifisering av avdøde.

Politiet vil komme tilbake til dette i en pressemelding så snart en formell og helt sikker identifisering er gjort, heter det i pressemeldinga.

- Identifiseringsarbeidet krever litt mer tid og at vi løpet av 2-3 dager håper å få en endelig konklusjon, sier regionlensmann Arnold Nilsen til Folkebladet.

Fengslingsmøte for den pågrepne 21-åringen er satt til klokka 15 i Nord-Troms tingrett onsdag.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter