Store forsinkelser på fly fra Oslo

Spesielt flyginger fra Oslo onsdag kveld opplever store forsinkelser.

Flere flyginger fra Oslo er forsinket onsdag kveld.  Foto: PETTER STRØM

nyheter

Det er ifølge Nordlys snøværet ved Gardermoen som skaper de store forsinkelsene.

SAS flyging SK4432 fra Oslo som skulle lande i Tromsø like før halv ni er foreløpig forsinket til klokken 23. Det samme gjelder Norwegians flyging DY328 som skulle lande like før klokken ni. Ny ankomsttid er foreløpig 23.45.

En av SAS sine flyginger som skulle lande i Tromsø like før klokken syv har ennå ikke ankommet flyplassen.

Fly fra Oslo, Bodø og Trondheim skulle lande i Tromsø like etter klokken 19 onsdag.

Nå er samtlige fly forsinket med over en time, ifølge Avinors nettsider.

Senere onsdag kveld melder Avinor at enda flere fly er forsinket. Her kan du følge meg på flytrafikken.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter