Utsetter planlagt strømstans

Uværet fører til at Troms Kraft utsetter vedlikeholdsarbeid på strømnettet i natt.

UTEN STRØM: Flere adresser i Tromsø skulle kobles av strømnettet natt til fredag og fredag formiddag.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

Troms Kraft hadde i utgangspunktet planer om å utføre vedlikehold på strømnettet flere steder natt til fredag.

Det gjaldt følgende adresser, som da ville være uten strøm mellom klokken 23 og 06 neste morgen:

Strandgata 5, 7, Storgata 10, 12A, 12B, 14, 14B, 16, 18 og Grønnegata 11B.

På grunn av uværet "Ylva" som raser, har imidlertid Troms Kraft sett seg nødt til å omprioritere sine ressurser til feilretting i nettet. Det opplyser administrerende direktør Erling Dalberg i Troms Kraft torsdag kveld,

Dermed blir det ikke noen planlagte utkoplinger for vedlikehold nå i natt.

Fredag planlegger Troms Kraft å avkoble strømnettet på strekningen Isbergan Tunnel til Andersdalen fra klokken 10 til klokken 13.

Også området Skittenelv Camping vil kobles av strømnettet fredag fra klokken 09 til klokken 14. Om dette arbeidet vil gå som planlagt, har Troms Kraft foreløpig ikke opplyst om.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter