Ble tatt med amfetamin på flyplassen – må i fengsel

En mann har innrømt å kjøpe amfetamin for å selge det videre.

ØKNING: Flere reiser til utlandet fra Tromsø lufthavn Langnes. Det viser Avinors tall fra september.   Foto: Trond Tomassen

nyheter

Mannen ble tatt med amfetamin på flyplassen, og tilsto med en gang til politiet at det var ment for videresalg.

I tillegg er mannen dømt for å ha brukt amfetamin.

For overtredelsene har mannen fått en straff på seks måneder, hvorav to er betinget med en prøvetid på to år.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter