Glatt og vått i helgen

Helgen blir preget av regn, sludd og glatte veier.

GLATT: Sludd og regn kan føre til glatte småveier i helgen.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Ekstremværet «Ylva» har de siste dagene herjet godt med hele Nord-Norge. I helgen blir det derimot en litt roligere værtype, ifølge meteorologikonsulent Rune Skoglund ved Vervarslinga i Tromsø.

– Det ser ganske greit ut. Temperaturen vil stige til 1–3 plussgrader, og det er ventet litt nedbør i ettermiddag. Dette vil komme i form av sludd og regn, forteller Skoglund.

Etter et lite opphold lørdag kveld, vil det på søndag bli sludd og regn hele dagen. Skoglund påpeker at det derfor kan bli ganske glatt føre på enkelte veistrekninger.

– Jeg regner med det blir glatt, spesielt på småveier hvor det har vært is, sier han.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter