Kastet stein inn på utested

Det er ingen tvil om at julebordssesongen er i gang. For politiet ble det en hektisk natt.
nyheter

Politiet har opprettet sak etter at en beruset mann kastet en stor stein inn på et utested. Ingen ble skadet som følge av hendelsen, men det medførte materielle skader på utestedet. Vedkommende som kastet steinen, ble innbrakt og satt i fyllesarresten. Det melder politiet på Twitter.

Det var ikke den eneste som måtte tilbringe natta der. To kvinner ble også innbrakt og innsatt i fyllearresten, ettersom de var beruset og ikke var i stand til å ta vare på seg selv.

En aggressiv og utagerende mann ble anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann og ordensforstyrrelse. Mannen ble innbrakt og satt i arrest.

Slagsmål

Politiet opplyser videre på Twitter at de måtte bryte opp en slåsskamp i sentrum. Slåsshanene benyttet både flaske og planke som våpen. Det ble heldigvis ingen personskade, og partene ble bortvist fra sentrum. Begge ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

Dette var imidlertid ikke nattens eneste slåsskamp. I de sene nattetimer ble enda en person pågrepet etter slagsmål i sentrum. Personen ble anmeldt for legemskrenkelse og bruk av narkotika.

Promillekjøring

Politiet opplyste på Twitter klokken 04.19 at de mistenkte en mann i 30-årene for promillekjøring. Mannen ble fremstilt for blodprøvetaking og saken blir etterforsket videre.

Også tidligere på kvelden hadde politiet mistanke om promillekjøring. Politiet meldte klokken 19.56 at en person ble fremstilt for blodprøvetaking på legevakta og siktet for ruspåvirket kjøring. Sak ble opprettet.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter