Rykket ut til røykutvikling i fryseterminal

Klokka 15.45 tirsdag rykket nødetatene ut til røykutvikling ved Troms fryseterminal.
nyheter

Det skal ha vært røykutvikling i en truck inne i selve lokalet, som ligger på Solstrandveien ved Gammelgård.

– Brannvesenet klarte raskt å konstantere at røyken kom fra en truck og at det . Det var en god del røyk i lokalet, men røykdykkere var inn og fikk kontroll på stedet, sier operasjonsleder Kåre Munkvold ved Troms politidistrikt.

–  Vi er på stedet nå for å ta bilder og oppretter sak på forholdet. Lokalet blir luftet ut og vi har ikke fått noen melding om skader verken på personer eller selve bygget.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter