Utforkjøring på E8

Det har vært et trafikkuhell på Leirbakken i Ramfjord.
nyheter

En personbil har kjørt av veien.

Ifølge politiet er det ikke personskader og heller ingen trafikale problemer på stedet.

- Vi har ikke vært på stedet, men vi får inntrykk fra melder at det er noe glatt i området, sier operasjonsleder Roy Tore Meyer i politiet.

Glatt har det vært flere steder.

- Det ser vi jo flere plasser rundt om i fylket, for det har vært flere mindre trafikkuhell uten personskader, sier Meyer.

I byområdene i Tromsø skal det være greit å komme seg fram med bil.

- Vi har ikke fått meldinger om at det skal være konkret vanskelige kjøreforhold i Tromsø, sier operasjonslederen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter