24-åring skal ha truet med å voldta politibetjent med «en stor dildo»

Nå må den 24 år gamle kvinnen møte i retten.
nyheter

I september 2017, i forbindelse med politiets fremstilling av tiltalte på legevakta, skal hun ha sparket en politibetjent i låret. Hun skal også ha spyttet ham i ansiktet og uttalt at hun skulle smitte ham med hepatitt.

Truet med voldtekt

Videre skal hun ha kommet med uttalelser som at hun visste hvor politibetjenten bodde og at han skulle passe seg. I tillegg skal hun ha truet med å voldta ham med «en stor dildo».

Flere tyverier

Kvinnen er også tiltalt for en rekke tyverier fra flere tromsøbutikker. Varene hadde til sammen en verdi på 6.750 kroner. Ved en anledning skal hun også ha stjålet en iPhone fra damegarderoben på Alfheim svømmehall.

24-åringen er også tiltalt for å ha båret en kniv med bladlengde på syv centimeter i Storgata.

Saken behandles i Nord-Troms tingrett 19. mars 2018.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter