En fører anmeldt etter kollisjon på Storelva

Var ikke tilstrekkelig aktsom.
nyheter

Troms politidistrikt melder klokka 19.18 om et sammenstøt mellom to biler på Storelva. Sammenstøtet skal riktignok ha skjedd rundt klokka 17.40.

Det var ingen personskader, men sammenstøtet var av en sånn grad at airbager ble utløst og bilberging måtte rekvireres.

- Det var en bil som skulle av hovedveien og inn i et boligfelt som møtte på en møtegående bil. Den ene føreren er anmeldt for å ikke ha vært tilstrekkelig aktsom, sier operasjonsleder for Troms politidistrikt KarlErik Thomassen

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter