Kjenner du noen som fortjener en julestjerne?

Hver søndag i advent deler iTromsø ut en julestjerne til en person som fortjener en ekstra oppmerksomhet. For å kunne dele ut blomstene, trenger vi din hjelp til å nominere: Hvem mener du fortjener å få en julestjerne levert på døra?

HVERDAGSHELTER: Deskredaktør Carina Hansen og iTromsø deler ut en juletjerne til noen som fortjener en oppmerksomhet i adventstida. 

nyheter

Skriv en e-post til nettdesk@itromso.no der du sier noen ord om personen og hvorfor nettopp ham eller henne fortjener en liten oppmerksomhet. Du kan også skrive en melding til oss på Facebook.

Ingen for små

Vi har ingen spesielle krav til hvem som kan få en påskjønnelse i juletiden. Alt vi forlanger er at du har en begrunnelse og sender den til oss. Vi må ha navnet ditt og den du nominerer, med telefonnummer til begge.

Deskredaktør Carina Hansen håper at det kommer inn mange varierte forslag til hvem som fortjener julestjerne.

– Jula er en fin tid til å sette pris på dem man er glade i. Om det er med gaver eller med en liten oppmerksomhet. Vi ønsker å hjelpe til med å spre juleglede i adventstida. Jeg håper leserne kan bidra med nominasjoner av dem som har gjort noe fint for sine medmennesker. Det kan gjerne være noe stort, men like viktig er den lille gjerningen som ofte blir tatt for gitt i hverdagen, sier Hansen.

Starter til helga

For å sette tankene i sving kan du svare på følgende spørsmål: Hvem har gjort noe du setter pris på? Er det noen, ung eller gammel, som fortjener en oppmuntring og oppmerksomhet i juletiden?

Første julestjerne deles ut 3. desember, første søndag i advent.