Bil med fem ungdommer havnet i grøfta - to sendt til legevakta

En personbil havnet i kveld på taket ved Ramfjordmoen Bilcross. To ungdommer sendes til legevakta for sjekk.

En bil med fem ungdommer i havnet på taket ved Ramfjordmoen Bilcross.  Foto: iTromsø-tipser

nyheter

Uhellet skal ha skjedd rundt klokka 20.30 da en bil med fem ungdommer i mistet veigrepet og havnet på tak, baklengs i grøfta ved veien opp til travbanen i Ramfjord.

Ifølge tipser skal det være svært glatt på stedet.

- Vi har fått melding om uhellet, men har ikke vært på stedet. Vi har snakket med ungdommen og fikk beskjed om at de var uskadet. Vi anbefalte likevel at de tok en tur på legevakta for en sjekk, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt Morten Augensen.

Bilberging er rekvirert.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter