Flere flyavganger er innstilt eller forsinket

Flere avganger og ankomster til Tromsø lufthavn har gjennom dagen blitt innstilt.
nyheter

I ettermiddag har flere avganger blitt innstilt, mens andre har blitt forsinket både fra og til Tromsø lufthavn på grunn av uværet som herjer i Tromsø.

Widerøe måtte innstille tre avganger fra flyplassen klokka 17.00, og både SAS og FlyViking-avganger er forsinket fredag kveld.

Reisende bes møte opp som normalt og forholde seg til informasjon fra flyselskapene de reiser med.

På Avinors hjemmeside kan du holde deg oppdatert på alle forsinkelser.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter