Gir personalet på Skarven ros for håndteringen av pipebrannen

Fredag kveld rundt klokka 20.00 ble det meldt om brann på Skarven.

Fredag kveld måtte Skarven evakueres etter melding om pipebrann.  Foto: Thor Anders Angelsen

nyheter

Det skal være snakk om en pipebrann og brannvesenet har kontroll på stedet. Gjestene i lokalet ble evakuert, men kunne ifølge betjeningen gå tilbake etter hvert.

Mathias Westberg, vaktleder på Skarven  Foto: Thor Anders Angelsen

 

Udramatisk

Ingen skal være sendt til legevakta etter hendelsen, og det hele skal ha vært ganske udramatisk ifølge vaktleder Mathias Westberg på Skarven.

- Det ble en røykutvikling fra en peis i forbindelse med at det ble lagt inn for mye ved. Dette skapte et lite avbrudd i driften, sier Westberg.

- Vi venter kun på klarsignal fra brannvesenet så slipper vi gjester inn igjen.

- Gjorde alt rett

Erik Benjaminsen, utrykningsleder for Tromsø Brann og redning, gir skryt til personalet på Skarven.

- Det skal ha vært mye røyk fra pipa og siden det var mye vind så blåste det rett til The Edge, mens det inne var noen gnister fra peisen. Betjeningen gjorde alt rett og fikk både slukket brannen og evakuert lokalet før vi kom. Nå har Skarven fått et midletidig fyringsforbud, så kommer feierene våre og inspiserer pipa på mandag, sier Benjaminsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter