Tesla i grøfta på Kvaløya

Bilbergerne har hatt en travel søndag - ber bilister vurdere kjøreforholdene bedre.

Foto: iTromsø-tipser 

nyheter

Søndag ettermiddag kjørte en Tesla utfor veibanen på Kvaløysletta.

Politiets operasjonsleder, Steinar Gudmundsen, forteller at det ikke foreligger noen personskader.

- Bilføreren har selv ringt etter berging, så vi rykker ikke ut, informerer Gudmundsen.

Bilberger Ronny Heim ved Tromsø Assistanse melder om svært glatte kjøreforhold i hele Tromsø.

- Vi har kjørt i hele dag, og jeg har akkurat berget en bil ved Solligården. Det har heldigvis ikke vært noen alvorlige ulykker ennå, sier Heim.

Heim mener gode kjøreforhold tidligere på dagen kan ha vært med å «lure» bilistene.

- Man må ta farten etter forholdene. Temperaturen har svinget veldig i dag, og det er spesielt glatt der hvor snøen er nedkjørt, sier han.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter