Disse tunnelene holder stengt denne uken

STENGES: Tromsøysundtunnelen er en av flere tunneler som stenges på grunn av vedlikeholdsarbeid denne uken.  Foto: Tor Farstad

nyheter

Statens vegvesen melder om at flere tunneler vil holde stengt denne uken på grunn av vedlikeholdsarbeid.

  • Tromsøysundtunnelen vil holde stengt mandag og torsdag fra klokken 21.00 til 03.00 neste dag.
  • Langnestunnelen vil holde stengt fra tirsdag klokken 21.00 til onsdag klokken 06.00. Utrykningskjøretøy kan passere.
  • Breiviktunnelen holder stengt fra mandag klokken 21.00 til tirsdag klokken 06.00. Utrykningskjøretøy kan passere.
  • Sistnevnte tunnel vil også holde stengt fra torsdag klokken 21.00 til 02.00 natt til fredag.
Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter