Hun er kommunens nye avdelingsdirektør

Mette Mohåg er kommunens nye avdelingsdirektør for bymiljø.
nyheter

Mohåg har vært konstituert i jobben siden Øystein Nermo trakk seg på grunn av «manglende tillitt fra politisk ledelse», etter saken da brannsjef Øystein Solstad fikk fem av sine ansatte til å instalere ny pipe på sin egen hytte, med tillatelse fra avdelingsdirektør Nermo.

Mohaug har vært konstituert i jobben siden juni, og nå er jobben formelt hennes.

- Jeg er selvfølgelig veldig glad for å få tilbud om jobben, og jeg ser fram til å ta fatt på store og spennende oppgaver for avdelingen framover. Vi går inn i et veldig spennende år, med blant annet forhandlinger om en byvekstavtale, som kan gi enorme muligheter for Tromsø, sier Mohåg.

Stillingen ble utlyst 17. oktober, og hadde syv kandidater.

Hun ble tilsatt i formannskapet, under en lukket behandling i dag.

- Mette har svært bred erfaring både fra kommunen, som advokat og som fagsjef hos Fylkesmannen. Jeg er uhyre glad for at det er hun som blir avdelingsdirektør for bymiljø. Hun er meget faglig dyktig, og har en egen evne til å se helheten i komplekse saker. Hun har god strategisk kompetanse, og vil være en styrke både for ledergruppen og Tromsø kommune, sier administrasjonssjef Britt Elin Steinveg.