Må stenge fylkesvei i to timer for å redde brøytebil

Tirsdag formiddag er det mange som sliter i trafikken i Tromsø.
nyheter

På Balsnes har en brøytebil kjørt utfor veien tirsdag formiddag, og vegvesenet melder om at fylkesvei 858 vil bli helt stengt på stedet mellom klokka 12.00 til 14.00.

- Vi måtte utsette redningen for å slippe skolebussen forbi, men fra klokka 12.00 blir det helt stengt til brøytebilen er berget, sier Håvard Langmo på veitrafikksentralen.

Tidligere i dag var det også en brøytebil som kjørte utfor i Henrikvik på Kvaløya.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter