Trafikkaos i Tromsø på vinterføret onsdag morgen

Onsdag morgen er det igjen kaos i trafikken på grunn av snøfallet.

Fra Røstbakken onsdag morgen.  Foto: Ronald Johansen

nyheter

I 08.30 tiden skal en personbil slite i Røstbakken mens en tipser melder om at flere andre personbiler og ikke minst busser som sliter på det glatte føret i Kongsbakken.

En tipser sier klokka 08.36 at en buss står fast i Kongsbakken, men politiet hadde ikke hørt noe om hendelsen da iTromsø tok kontakt.

- Det har vært rolig så langt. Det eneste vi har fått beskjed om så langt er en lastebil som står fast på Kvaløyveien som skal berges klokka 09.00 og at veien da blir stengt, sier operasjonsleder Morten Augensen i Troms politidistrikt. Han var derimot usikker nøyaktig hvor på Kvaløyveien det er snakk om å stenge.

Fra vekta i Tromsdalen onsdag morgen  Foto: iTromsø-tipser

 

Semitrailer i grøfta

Rundt klokka 08.40 meldes det om en semitrailer som har havnet i grøfta like før vekta i Tromsdalen. Trafikken skal flyte greit forbi stedet ifølge tipseren.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter