Trailer sperrer hovedveien på Kvaløysletta

nyheter

«Tromsø/Kvaløya: Trailer sperrer et felt på Fylkesvei 862 nedenfor Sandnessundbrua på Kvaløya. Store køer på stedet, patrulje på vei. Oppdateres.», skriver Troms politidistrikt på twitter klokken 16.16 onsdag ettermiddag.

Klokken 16.25 opplyser politiets operasjonsleder til iTromsø at traileren har kommet seg videre, og at trafikken flyter som normalt i begge retninger.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter