Vegvesenet roser bilister etter flere tromsøkontroller: – Ikke ofte det skjer

Tromsøbilister vet å sko seg etter forholdene. Det tyder i hvert fall veivesenets kontrollresultat på.
nyheter

Statens vegvesen gjennomførte onsdag mobile kontroller rundt om i Tromsø. De holdt én ved Håkøybotn, én kontroll nord for Slettelva og én i Tromsdalen. Totalt ble rundt 75 bilister stoppet i kontrollene.

– Det har vært veldig bra på dekksiden. Det ble ikke skrevet et eneste dekkgebyr. Av de kontrollene jeg har vært med på, så er det ikke ofte det skjer at vi ikke må skrive ut noen gebyrer. Det var veldig bra dekkstandard, sier Roger Furumo, fagkoordinator i Statens vegvesen.

Det ble skrevet ut rundt fem gebyrer for manglende dokumenter, som blant annet vognkort, ikke medbrakt førerkort og kontrollsedler.

– Det har også vært manglende lys, rengjøring av lykter og vinduer. I tillegg har vi måttet be noen skyve bort snø fra taket, sier Furumo.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter