Bodø lufthavn stengt – flere fly til og fra Tromsø er innstilt

Grunnet været er Bodø lufthavn stengt og fly mellom Bodø og Tromsø er innstilt.

INNSTILT: Flere flyvninger mellom Tromsø og Bodø lufthavn er innstilt etter at sistnevnte flyplass måtte stenge grunnet været. Illustrasjonsbilde.  Foto: Tor Farstad

nyheter

– Bodø lufthavn er nattestengt og vi satser på at den vil åpne som normalt i morgen tidlig, sier pressevakt i Avinor, Joachim Westher Andersen.

Han kan bekrefte at Avinor har sett seg nødt til å stenge flyplassen grunnet værforholdene.

Disse flyene er innstilt

Widerøe sitt fly fra Bodø og Stokmarknes til Tromsø skulle lande 22:10, men er innstilt. Det samme er Widerøes fly fra Bodø og Leknes som skulle lande klokken 19:00.

Av avganger fra Tromsø lufthavn er flyet som skulle gå 18:55 til Leknes og Bodø innstilt, samt flyet til Andenes, Svolvær og Bodø som skulle ta av fra Tromsø lufthavn 17:00.

SAS har kansellert en flyging fra Bodø til Tromsø som skulle forlate Bodø klokken 18:25 og lande i Tromsø 19:15. 

På Avinors hjemmeside kan du holde deg oppdatert på alle forsinkelser.

Tidlig fredag morgen er det framdeles problemer med avganger og ankomster til Bodø med innstillinger og forsinkelser.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter