Lastebil har mistet et hjul ved Sandnessundbrua

Politiet er nå på vei til stedet.
nyheter

En tipser på stedet melder at en lastebil har mistet et hjul.

Bilen står på siden av veien rett etter Sandnessundbrua, på Kvaløya, ifølge tipseren som ringte inn like etter klokken 13.

Det ene hjulet spratt av og ligger på andre sida av veien. Vi kom oss akkurat forbi, men da må man kjøre forbi bilen og det går ikke nå som trafikken hoper seg opp.

Hendelsen bekreftes av politiets operasjonsleder.

Vi har fått melding om saken. Det er en lastebil som har mistet det ene hjulet. Den står på nordsida av den første rundkjøringa etter Sandnessundbrua. Det er ett felt åpent for trafikk, så vi ruller dit nå for å hjelpe trafikken forbi, sier Rune Nilsen.

Hendelsen førte til problemer i trafikken på stedet.

Klokken 15 kan politiet fortelle at trafikken igjen går som normalt.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter