Mann i 30-årene pågrepet etter voldsepisode på utested. Én person sendt til legevakta.

Gikk til angrep på flere gjester, ansatte og politiet på et utested i Tromsø sent onsdag kveld.
nyheter

Onsdag klokka 23.40 fikk politiet melding om en beruset mann som nektet å forlate et utested i Tromsø.

- Mens vi var på vei til stedet fikk vi en ny melding om at han hadde begynt å gå løs på gjester og i alle fall en av de ansatte på utestedet. Når vi kommer fram, fortsetter han å utøve vold mot våre betjenter, sier operasjonsleder Karl Erik Thomassen i Troms politidistrikt torsdag morgen.

Én sendt til legevakta

Mannen i 30-årene skal ha slått til flere på stedet og en person dro til legevakta med smerter i kjeven i etterkant av hendelsen.

- Vi pågrep mannen og han ble innbragt med vold og trusler mot politiet som det mest alvorlige av lovbruddene han hadde slått for. Flere på utestedet har sagt de vil anmelde saken, og vi har sikret oss gode vitneobservasjoner fra stedet, sier Thomassen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter