Rykker ut til trafikkulykke

Nødetatene rykker torsdag ettermiddag ut til en trafikkulykke på Solstrand.
nyheter

Like etter klokken 16 torsdag melder politiet om trafikkulykke i Tromsdalen.

En bil har kjørt inn i en lastebil bakfra.

Politiet på stedet forteller at føreren av personbilen er lettere skadet og at trailersjåføren skal ha klaget på nakkesmerter etter sammenstøtet.

Begge to er fraktet til legevakta.

Slik så bilen ut etter å ha kjørt inn i en trailer bakfra.   Foto: Ronald Johansen

Operasjonsleder Kåre Munkvold i politiet forteller at politiet har jobbet med å sikre og avvikle trafikken på stedet.

- Alle som er skadd er tatt godt hånd om av helsevesenet.

E8 skal nå være åpen igjen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter