Trailer og personbil «dultet borti hverandre» på E8

Torsdag ettermiddag var en trailer og en personbil involvert i et lite sammenstøt på E8.
nyheter

På E8 ved Berg har en trailer og en personbil hatt et sammenstøt.

Det melder en tipser på stedet.

– En trailer har kjørt inn i en personbil bakfra.

Hendelsen bekreftes av politiets operasjonsleder Kåre Munkvold.

– Det er en trailer og en personbil som har dultet borti hverandre. Det var noen små materielle skader, men alt ble tatt hånd om på stedet, sier han og legger til:

– Vi var der for å sjekke at det ikke var promillekjøring. Ingen av nødetatene rykket ut.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter