Hurtigbåt- og fergeavganger kanselleres fredag morgen

Været skaper trøbbel for Troms fylkestrafikk fredag morgen.
nyheter

Troms fylkestrafikk melder om store problemer i trafikken fredag morgen i Troms.

Dette er situasjonen per klokka 09.00:
Hurtigbåt linje 2 kl. 07.00 Tromsø-Harstad og Harstad-Tromsø, begge er innstilt.
Hurtigbåt rute 4 fra Tromsø kl. 07:10 er innstilt.

Ferge Breivikeidet - Svendsby er kansellert inntil videre.
Rute 150 fra Storslett kl. 07.05 til Tromsø, kjører fra Lyngseidet via Oteren og Nordkjosbotn til Tromsø siden fergesambandet over Ullsfjorden er innstilt.
Rute 428 kjører ikke Kvaløyvågen, starter på Myran.

- Vi følger værsituasjonen ut over dagen, og oppdaterer trafikkmeldingene straks vi vet mer. Det er fint hvis du som kunde IKKE tar kontakt eller poster spørsmål for å be oss spå hvordan været blir seinere i dag og hvordan dette i så fall påvirker planlagte avganger. Når vi VET - får også du beskjed, skriver Troms fylkestrafikk på Facebook.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter