Underslo over 50.000 kroner på tromsøkafé

I ni måneder – da hun arbeidet på kafeen – tok hun imot betaling fra kunder uten å registrere det i kassasystemet. Pengene tok hun selv.
nyheter

Til sammen tok kvinnen 51.561 kroner fra sin arbeidsgiver. Kvinnen avga en uforbeholden tilståelse da saken ble behandlet i Nord-Troms tingrett, og samtykket i at saken ble avgjort ved en tilståelsesdom.

Retten finner at samfunnsstraff er en passende reaksjon i denne saken – dette med tanke på underslagets karakter og størrelse. I tillegg er kvinnen ung og tidligere ustraffet.

Hun ble dømt til 36 timers samfunnsstraff med en gjennomføringstid på 120 dager.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter