Vil pusse opp og utvide barnehage

Kveldrovegen barnehage SA ønsker å pusse opp deler av barnehagen, samt å utvide fra tre til fire avdelinger.

VIL UTVIDE: Kveldrovegen barnehage SA. Foto: Chantal Barlow 

nyheter

«Barnehagen er jevnlig vedlikeholdt, men det er behov for renovasjon for å få personalfasilitetene opp til dagens standard, samt oppgradere kjøkkenet».

Det skriver Tromsø kommune i et referat fra et møte med barnehagen.

I referatet fremgår det at Kveldrovegen barnehage er avhengig av midler fra Tromsø kommune for å gjennomføre planene.

Barnehagen ønsker også å utvide fra tre til fire avdelinger, og vil helst å gjennomføre dette i 2018.

Barnehagen har ifølge egne nettsider 54–58 barn i alderen 0–6 år, og er en privat ideell andelsbarnehage som eies og drives av foresatte.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter