Norwegian utvider tilbudet til Tromsø

Fra april blir det flere avganger til og fra Tromsø med Norwegian.

Norwegian  Foto: RONALD JOHANSEN

nyheter

Norwegian har kjøpt inn 25 nye fly og øker antall avganger på en rekke ruter både i Norge og til utlandet.

For Tromsøs del betyr det én ekstra avgang fra Oslo (fra fem til seks) til Tromsø mandag til torsdag mellom 1. april og ut oktober 2018.

Fra 23. juni til 11. august økes det også med én ekstra avgang på fredager og lørdager.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter