I helgen skal det lave ned, men det er ingen garanti for hvit jul i Tromsø

Selv med varsel om kraftig bygevær i helga, kan alt det hvite sludde bort neste uke.
nyheter

– Slik det ser ut nå kan det enten bli veldig kaldt eller veldig mildt på julaften. Slik det ser ut nå kan det være Nord-Norge vil ligge på den milde siden, sier statsmeteorolog Magnus Ovhed hos vervarslinga i Nord-Norge.

Mye snø i helga

Mellom grensen til Troms og Vest-Finnmark kom det rundt 30 cm snø på det meste natt til torsdag. Fredag vil det derimot bli oppholdsvær med kjørlige temperaturer, mens snøen gjør et kraftig comeback lørdag.

– Det kommer inn en god del snøbyger utover lørdagen og søndag. Det kommer en god del snø, sikkert rundt like mye som natt til torsdag, mens vinden er forholdsvis svak med en vestlig kant på søndag, sier Ovhed.

Regn, sludd og plussgrader

Mot midten av neste uke ser det verre ut for de som håper på en hvit jul.

- Tirsdag og onsdag kommer det inn et skikkelig mildtvær med slaps og plussgrader. Det kan også komme nedbør i form av regn. Det er jo litt kjedelig for de som vil ha en hvit jul, sier Ovhed.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter