Skal du sende julegave i posten? I dag er siste frist

I hvert fall hvis du vil ha garanti for at pakken kommer fram til julaften.

  Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix

nyheter

16. desember er siste dag du kan sende julegaver der Posten garanterer at gaven kommer fram til julaften.

Fristen gjelder både brev og pakker.

Leveringstid for A-post er 1–2 dager. B-post tidligst 3–5 dager. Posten skriver på sin hjemmeside at det i julen vil kunne ta noe lengre tid.

Det er også mulighet å sende pakke med ekspress over natten. I perioden fra 20. november til 31. desember må du regne med en ekstra dag før dette kommer fram, opplyser Posten.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter