Kan se seg nødt til å stenge etter rekordtidlig åpning

Fredag åpnet Tromsø alpinpark, to måneder tidligere enn i fjor. Nå kan det hende de må stenge igjen.

MÅ KANSKJE STENGE: Tromsø alpinpark må muligens se seg slått av værgudene og holde stengt noen dager i jula.   Foto: Ronald Johansen / iTromsø

nyheter

Det varsler alpinparken på sin Facebook-side. Der skriver de følgende:

– Værgudene prøver seg dessverre i uken som kommer, så vi vil gjerne få informere allerede nå om at vi muligens er nødt til å holde stengt fra tirsdag 19. desember og til 2. juledag den 26. desember.

Ifølge yr.no er det meldt varmere vær med temperaturer opp mot syv grader og nedbør fra tirsdag av.

Ifølge langtidsvarselet blir det ikke kaldt igjen før søndag, altså på julaften.


Rekordtidlig åpning av Tromsø Alpinpark: Bytter ut julestri med juleski

– Vi er ferdig med julegavene for en stund siden, så dette har vi ventet på lenge, sier Helge Vogt.

 

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter