Kvinne tiltalt for kjøring i ruspåvirket tilstand

En kvinne i 30-årene er tiltalt på flere punkter i Nord-Troms tingrett.
nyheter

Kvinnen er tiltalt for å ha kjørt bil mens hun var påvirket av legemiddelet klonazepam.

Hun hadde heller ikke gyldig førerkort for bilen hun kjørte.

I tillegg til denne hendelsen er kvinnen tiltalt for å ha stjålet flere forskjellige ting over en lengre periode. Fra desember 2016 til juni i år har hun stjålet varer for til sammen 13.541 kroner.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter