Nødetatene har rykket ut etter utforkjøring ved Langnes

En bil med fire personer har kjørt av veien like ved flyplassen.
nyheter

– Det er en bil som har kjørt av veien men det er ikke snakk om noen personskader, sier operasjonsleder Frode strende til iTromsø.

Videre opplyser han at det er opprettet en sak på bilføreren, en mann i 60-årene. Det har også blitt tatt beslag på førerkortet.

– Saken er anmeldt da vi har grunn til å mistenke at han ikke kjørte aktverdig nok, sier Strende.

Tre voksne og et barn

Politiet fikk melding om ulykken klokken 15.45.

– Det er tre voksne og et barn i bilen, og vi har rykket ut med ambulanse og brannbil hvor å sjekke hvor stort skadeomfang det dreier seg om.

Bilen kjørte av veien like ved fiskehjellene og politiet har dirigert trafikken manuelt på stedet med omkjøring via flyplassen.

Flere kjørte forbi uten å stoppe

I 17.30 tiden melder politiet om at flere bilister skal ha passert utforkjøringen uten å ta seg bryet med å stanse for å undersøker. Politiet ønsker å minne om pliktene ved trafikkuhell.

Lange køer

Over en time etter ulykken meldes det om lange køer i området, og selv om politiet åpnet veien like før klokken 17, sier Strende at det kan være køer en stund fremover.

Bilen står fortsatt i grøfta og vil bli berget senere.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter