Stjal kosmetikk til flere tusen kroner – må møte i retten

En kvinne skal ha stjålet kosmetikk til flere tusen kroner samt varer fra en annen butikk.
nyheter

Kvinnen, som er i slutten av 20-årene, er tiltalt for å ha stjålet flere forskjellige varer og må nå møte i Nord-troms tingrett.

Tidligere i år skal hun ha stjålet kosmetikk til en verdi av 3.700 kroner fra Kicks på Tempogården.

Ved en senere anledning skal kvinnen ha stjålet tre bokser fra Britts Boutique.

Nå må kvinnen møte i retten, der det vil bli lagt ned påstand om bot på 7.500 kroner, subsidiært fengsel i 12 dager.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter