Tromsøselskap selger Rapp Marine til gigant

MacGregor overtar firmaet fra Tromsøbaserte Nord Kapitalforvaltning.
nyheter

Det melder firmaet selv i en pressemelding, ifølge Bodø Nu.

Avtalen ble signert onsdag, og har en verdi på hele 16 millioner euro. Det tilsvarer omlag 158 millioner norske kroner.

– Jeg er glad for at Rapp Marine Group, under våre fem års eierskap, har utviklet seg til å bli en global leder innen å levere vinsjer og tilhørende utstyr til fiske- og forskningsfartøy. Mange av disse prosjektene er utviklet og levert i nært samarbeid med MacGregor Triplex, og som sådan er jeg overbevist om at den positive utviklingen i RMG vil fortsette under Macgregors nye eierskap. Det sier Bjørn Hesthamar, administrerende partner i Nord Kapitalforvaltning, det Tromsøbaserte PE-selskapet som nå selger RMG, i pressemeldingen.

– Vi er glade for å bli med i MacGregor, og for å få være en del av selskapet. Avtalen vil gagne nisjekundene, som nå vil bli tilbudt en bredere portefølje av trygt og effektivt utstyr fra en leverandør til sine spesifikke fartøy. Det sier Terje Arnesen, administrerende direktør i RMG.