Nå er julesnøen i ferd med å falle

Jula blir hvit i år. Garantert!
nyheter

- Det er ingen utsikter til mildvær eller regn i løpet av de neste dagene, lover statsmeteorolog Justina Wodziczko.

Det som det derimot er store utsikter til er snø, snø og atter snø.

De av dere som har stått opp kan ta en kikk ut gjennom vinduet så ser dere at det allerede har lagt seg et desimetertykt lag med fin, hvit julesnø.

- Det vil fortsette å falle snø hele dagen så vidt vi kan se, og det vil være snøbyger helt fram mot kvelden, sier Wodziczko.

Dog kan det blir litt ruskete enkelte steder med vind opp mot stiv kuling. Det får man imidlertid mest i ytre strøk.

Lille julaften vil også være preget av snø, men da vil det mest sannsynlig være vekslende mellom oppholdsvær og enkelte byger.

- Det er avhengig av hvilken retning vinden kommer fra. Blir det vind fra nord-nordvest vil det være mer byger enn om vinden kommer fra sør-sørøst, sier Wodziczko.

Julaftenen ser ut til å bli skikkelig fin - dersom vinden kommer fra sør-sørløst. Da blir det oppholdsvær og lite skyer. Kommer vinden mer fra nord vil det komme en god del snø da også.

- Så det er med andre ord en hvit jul vi kan se foran oss?

- Definitivt. Det blir en fin og hvit jul i Tromsø.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter