Varlser mulig innstilling av hurtigbåt i kveld

Hurtigbåten mellom Tromsø og Skjervøy klokka 18.10 vil muligens måtte droppe noen stopp på veien.
nyheter

Det melder Troms fylkestrafikk.

Hurtigbåt linje 3 Tromsø - Skjervøy MS Jernøy melder om mulig innstilling av Arnøy og Skjervøy på avgangen i kveld klokka 18.10. Avgangen vil gå til de andre stoppene.

- Det er værmelding og melding om bølgehøyde som gjør at vi går ut med denne meldingen. Vi anbefaler hurtigruten klokka 18.30 som alternativ transport til Skjervøy, skriver de på Facebook.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter