Lange køer i Holtvegen

  Foto: Jørn K. Myreng

nyheter

Klokken 14.00 meldes det om lange køer og stopp i trafikken i Hotvegen, i strekningen mellom kirkegården på Elverhøy og Åsgård sykehus.

- Trafikken er helt stillestående. Enkelte steder sto vi i ro i flere minutter, sier iTromsøs journalist på stedet.

Køen består av besøkende til og fra kirkegården, og skal ha redusert fremkommeligheten for bussrute 26.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter