Rolig natt for politiet: – Julefreden har senka seg

Natt til søndag er som regel ukas mest hektiske vakt for politiet. Det er ikke tilfellet når julaften havner på en søndag.

ROLIG: Det har vært en stille natt for politiet.  Foto: Tom Benjaminsen

nyheter

Det har vært en uvanlig rolig natt til søndag for politiet her i Tromsø.

Foruten en promillekontroll der 28 ble kontrollert, men ingen ga utslag, har ikke politiet hatt mye å gjøre.

– Ja, det har visst vært rolig, sier operasjonsleder Steinar Gudmundsen.

Og forklaringa er nok ganske enkelt og greit at det i dag er julaften.

– Julefreden har senka seg, sier Gudmundsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter