Dette skjedde i natt - kjørte bil uten førerkort

Natt til første juledag var en rolig natt, med noen få hendelser, for politiet.
nyheter

Troms politidistrikt skrev klokken 03.29 at de hadde fått melding om bil i grøfta ved Håpet. Da politiet kom til stedet viste det seg at føreren av bilen var for ung til å inneha førerkort. Foreldrene ble orientert og politiet opprettet sak.

Noen timer tidligere på natta, klokken 00.43, meldte politiet at de hadde pågrepet en mann i 20-årene. Mannen er mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand, og ble fremstilt for blodprøve. Sak ble opprettet.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter