Rykker ut til branntilløp i Andersdal

Brannen skal være slukket, men en person er lettere skadet.
nyheter

I 16:30-tiden rykket brann, politi og ambulanse ut til et branntilløp i en enebolig i Andersdal. Ifølge politiet er brannen slukket av beboere , og brannvesenet har forlatt stedet.

En person skal være lettere skadet og politiet og ambulanse er på vei til stedet.

Klokken 18:14 kunne Rune Nilsen, operasjonsleder i politiet, fortelle at årsaken til branntilløpet dreide seg om et hederlig uhell.

- Det var noen som hadde forvekslet tennvæske med bensin. Heldigvis gikk det veldig bra. Én person fikk brannskader på hendene, og det var ingen materielle skader.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter