Dette har brannvesenet hatt å gjøre i jula

Tromsø brann og redning kan melde om en rolig jul så langt.

ROLIG: Det har vært en rolig jul for Tromsø brann og redning.   Foto: Ronald Johansen

nyheter

Julehøytiden forbindes for mange med mye matlaging og levende lys. I så fall skulle man tro at det fort kan oppstå uheldige hendelser hvor brannvesenet må rykke ut.

– Rolig jul

Det har ikke vært tilfellet i Tromsø.

– Det har vært forholdsvis stille. Det har så klart vært noen hendelser, men normalt sett en rolig jul, forteller Kurt Albrigtsen, alarmsentraloperatør i Tromsø brann og redning.

Brannalarmer og hjemmetjenesten

Utrykningene som brannvesenet har gjort har vært av det udramatiske slaget.

– Det har vært noen brannalarmer som har gått av, hovedsakelig på grunn av matlaging. Ellers så har vi også bidratt hos hjemmetjenesten med bære- og løftehjelp. Det har i grunnen vært en rolig jul, sier alarmsentraloperatøren.

Første juledag måtte de for øvrig rykke ut til Andersdal hvor én person fikk lettere skader.

– Den hendelsen ble ganske raskt avklart, så vi stoppet utkjøringen før vi kom til stedet, sier Albrigtsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter