Mann pågrepet for vold mot kvinne

Politiet har pågrepet og satt i arrest en mann i 40-årene som følge av vold mot en kvinne i 20-årene.
nyheter

Voldshandlingen skjedde i en leilighet i Tromsø. Kvinnen er brakt til sykehus. Skadeomfanget hennes er uvisst. Det melder politiet på twitter.

Operasjonsleder ved politistasjonen, Steinar Gudmundsen, sier til iTromsø at skadeomfanget til kvinnen er uvisst, men at hun er i livet.

- Ja, hun lever. Så alvorlig var det ikke. Hun er på sykehuset for undersøkelser nå, sier han.

Voldshandlingen skjedde på morgenen andre juledag, rundt klokken 09.00. Gudmundsen vil ikke gå ut med hvor i byen leiligheten voldshandlingen fant sted ligger. Politiet ble varslet etter at beboere i samme bygg registrerte voldshandlingen og tok kontakt med politiet.

Har mannen en historie hos politiet?

- Ja, han er kjent for oss, sier Gudmundsen.

Gudmundsen vil imidlertid ikke kommentere på hvilken måte mannen er kjent for politiet.

Politiet skal nå etterforske saken, og vil avhøre både mannen og den fornærmede kvinnen.

Kommunikasjonsrådgiver ved UNN, Marit Einejord, bekrefter at de har fått inn en voldsutsatt kvinne i 20-årene.

- Hun har ingen alvorlige skader, og undersøkes ved UNN, kommenterer Einejord.

Begge de involverte skal ifølge politiet være fra Tromsø, og har kjennskap til hverandre fra før av.

iTromsø oppdaterer saken.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter