Var julen så mye bedre før?

Vi søker dine beste og verste fotominner fra høytiden.

FØR I TIDEN: Familien Jakobsen feirer jul på Finnsnes i 1986. Vi søker nå lesernes egne «vintage»-blinkskudd fra høytiden. Foto: Privat 

nyheter

Jule- og nyttårsfeiringen er gjerne høysesong for familiens ivrigste fotoentusiaster, der store og små begivenheter nøysommelig skal dokumenteres for all ettertid.

En av de mer (eller mindre) heldige bieffektene som følger med, er påminnelsen om hvordan motebildet så ut før i tiden. Hvem skulle for eksempel ha trodd at bredstripete dressbukser og rosa college-jakker en dag ikke skulle være synonymt med «pent antrukket»?

Det hadde nok ikke familien Jakobsen i 1986, som bildet ovenfor illustrerer. iTromsøs sjefredaktør Stig Jakobsen (bakerst i midten) minnes fotoseansen slik:

– Det eneste som var fleip på bildet var at jeg iførte meg pappas briller. I dag ser det ut som om alt det andre er kødd.

Har du lignende eksempler som burde trekkes fram fra glemselen? Send inn ditt bilde til nettdesk@itromso.no eller på privat melding på Facebook.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter