Tromsømann i 60-årene tiltalt for å ha mishandlet kona

Mishandlingen skal ha pågått i to år.

MISHANDLING: En mann i 60-årene er tiltalt for å ha mishandlet kona.  Foto: Marius Hansen

nyheter

Mannen, som er i 60-årene, skal ifølge tiltalen blant annet ha dyttet kona slik at hun slo hodet, for så å dunke hodet hennes gjentatte ganger i gulvet. Han skal også ha holdt hardt rundt halsen til kvinnen slik at hun fikk problemer med å puste.

Ved flere anledninger skal mannen ha tatt kvelertak på kvinnen og sparket henne. Mannen skal også ha skjelt ut kvinnen flere ganger, fremkommer det av tiltalen.

Mannen er tiltalt for brudd på straffelovens (1902) paragraf 219 første ledd, og straffelovens (2005) paragraf 282, da forholdene strekker seg fra før og etter den nye straffeloven trådte i kraft.

Det er satt av to dager til rettssaken som starter 5. april neste år i Nord-Troms tingrett.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter