Mann ble slått i ansiktet med en glassfaske – måtte sy flere sting

Politiet rykket i natt ut til en voldelig hendelse i Kroken.
nyheter

03.50 i natt fikk politiet melding om en mann som hadde slått en annen mann i ansiktet med en glassflaske.

– Vi var borte i Kroken i natt etter melding om en mann som hadde fått knust glass i ansiktet, sier operasjonsleder Kåre Munkvold til iTromsø.

Mannen, som er i 20-årene, ble fraktet til legevakta og måtte ifølge politiet sy flere sting etter hendelsen.

– Fornærmede ville anmelde hendelsen, vi har nå opprettet sak.

Politiet har foreløpig ikke vært i kontakt med gjerningsmannen og kunne ikke si om personen var en kjenning av fornærmede.

– Vi har en mistenkt gjerningsmann som vi mener skal ha gjort det, så tar vi det derfra, avslutter Munkvold.

Den mistenkte er også en mann i 20-årene.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter