«Giftet seg» på nyttårsaften

Nyttårsaften var det duket for stor fest på The Edge. Og noen fikk også muligheten til å «gifte seg».

«GIFTET SEG»: Vennene Lene Toen (21) og Bendik Haugen (21) «giftet seg» i ekte Las Vegas-ånd.  Foto: Haakon Steinmo

nyheter

Festen, som var i Las Vegas ånd, var helt utsolgt kunne direktør Øyvind Alapnes opplyse om. Til The Edge på årets siste dag hadde både tromsøværinger og turister funnet veien.

«Giftemål» på nyttårsaften

Det var gjort klart for blackjack, poker og rulett. Og selvfølgelig et kapell, som seg hør og bør på Las Vegas-fest. Dette benyttet venneparet Lene Toen (21) og Bendik Haugen (21) seg av.

– Ta bilde når vi kysser, instruerer venneparet.

De har ett mål for kvelden:

– Vi skal ha det gøy, sier Toen.

– Spise mer brokkoli

Nyttårsaften er starten på et nytt år, og for mange betyr dette nyttårsforsetter.

– Jeg vil være meg selv, sier Toen.

Kameraten har en del nyttårsforsetter på sin liste.

– Jeg skal spise mye brokkoli og ris, og mindre fast food. Også skal jeg slutte å snuse, selv om jeg aldri har snust. Så den blir jo enkel å gjennomføre, slår han fast.

Bader i «penger»

BADER I «PENGER»: Morten Berger Nyvold (20) bader i en seng full av «penger».  Foto: Haakon Steinmo

Bare noen meter unna er det satt fram en seng full av «penger». Morten Berger Nyvold (20) bader i penger mens kompisen, Isak Schult (20), fotograferer. De gleder seg til en storstilt avskjed med det gamle året.

– I kveld skal vi ha det artig og møte på mange kompiser. Også skal vi vinne premier, sier Nyvold.

Fra Mongolia til Tromsø

MONGOLIA: Nicole Woodcock har tatt turen fra Mongolia til Tromsø. Både hun og Louis Williams kommer fra Australia.  Foto: Haakon Steinmo

Men det er ikke bare tromsøværinger som ringer inn det nye året på «Las Vegas» på The Edge. Australierne Louis Williams (23) og Nicole Woodcock (28) henger i skybaren. Sistnevnte bor i Mongolia.

– Det er ganske annerledes å feire nyttårsaften her, mye mindre travelt enn hjemme. Men veldig gøy, sier Williams.

De to australierne har ett ønske for det nye året.

– Vi vil se nordlyset.

– Trene mer

TRENE: Hele guttegjengen fra Kiruna har som mål å trene mer i 2018. Fra venstre: Fredrik Eliasson (26), Erik Huuva Mattson (20), Dennis Lundberg (23) og Mikael Harju (30)  Foto: Haakon Steinmo

Ett nyttårsforsett som gikk igjen blant de feststemte gjestene var ikke overraskende:

– Jeg skal begynne å trene mer. Det er jo ganske klassisk, sier Fredrik Eliasson (26) fra Kiruna.

Det kan alle kompisene si seg enige i.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

nyheter